Barion Pixel

Az “ESSENZIALMENTE LAURA” kollekció illatait illatcsaládokba sorolták, amelyeket a de l ‘Osmothèque de Versailles-i osztályozása határoz meg.

Négyféle illatunk van: Virágillatok, Citrusos illat, Chypre illat és Boisées Woody illat.

Az illatok létrehozását, a minőségellenőrzés protokollját, a csomagolás módját Laura Bosetti Tonatto személyesen, állandó és szigorú odafigyeléssel ellenőrzi. Az “ESSENZIALMENTE LAURA” kollekció összes illata megfelel az IFRA (Nemzetközi Illatszövetség) irányelveinek, amely a parfümvilág szabályozásának referenciapontja és a legszigorúbb módszer az alapanyagok minőségének és az emberi egészség és a környezet védelmének biztosítására.

Nem használnak színezőanyagokat vagy ásványi olajokat. A termékeket nem tesztelték állatokon, és nem tartalmaznak állati eredetű termékeket.

Virágillatok

Core ‘ngrato:

Minden nő lehet életében legalább egyszer a végzet asszonya core ‘ngrato-jával (kőszívével),
aki mindent maga mögött hagy és továbbáll.“ Klasszikus virágillat, amit egy kis gyümölcsös átfedés tölt meg energiával.

Domináns illatok: tubarózsa és narancsvirág

Acqua Barocca:

Éltető és tiszta elemünk: a víz! Mintha Rómában ülnénk egy gyönyörű szökőkút mellett és késztetést éreznénk, hogy beleugorjunk. Rajongói szerint egy kristálytiszta illat, ami felébreszti az ösztöneinket.

Domináns illatok: nárcisz és gyöngyvirág

La Regina di Taif:

Ki ne hajolt volna már közel egy virágzó rózsához? Ez azonban a legértékesebb rózsa, illatát méz és citrus hatja át. A szaúdi völgyben, kétezer méter tengerszint feletti magasságban virágzik, védett virág. Nem akar többet mutatni, mint ami, éppen ettől olyan tökéletes és kiegyensúlyozott.

Domináns illat: rózsa

Citrusos illat

Tangerino:

Gyümölcsösen ölelő, barátságos illat. Citrusos illatával bárhová képes becsempészni egy kis lendületes frissességet.

Domináns illatok: Mandarin és citromlevél

Chypre illat

Ebano:

Az egyik legkedveltebb illat. Reggel feltölt, este megnyugtat. Nem tolakodó, mégis érezni a jelenlétét. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a klasszikus illatokat egy kis kis csavarral.

Domináns illatok: pézsma és vanília

Boisées Woody illat

Indaco

Tisztaságot és rendezettséget sugall. Tökéletesen helyt áll egy igazi férfi irodájában vagy egy határozott nő otthonában, közben azt sejteti, hogy tudjuk mit akarunk.

Domináns illatok: szantálfa és bergamott